Těžká doba, ale správná doba nakupovat fotografické knihy, slevy až 70-90 procent

Těžká doba, ale správná doba nakupovat fotografické knihy, slevy až 70-90 procent

Vydáno: 1. 5. 2020
Autor: martinkamin

Fotografické knihy ve slevě koronakrizeZapřísáhnul jsem se, že už nebudu po tolika stěhováních s desítkami bananových krabic plných knih kupovat papírové knihy. Slib jsem dodržoval pět šest let, docela úspěšně. Teď - v tuto dobu v době karantény - jsem jej porušil, je totiž ideální doba nakupovat fotografické papírové knihy, protože vydavatelé masivně zlevňují tituly i 10 let staré, ale přesto cenné. A kromě toho, že pomůžete sobě, pomůžete také jim, a to se cení.

V posledních týdnech jsem v několika várkách nakoupil dvě desítky knih. Důležité samozřejmě bylo, zdůvodnit si tenhle nákup sám sobě, a potom mé knihovně. Ale finální verdikt: pomáháš vydavatelům přebil všechny úvahy.

Koupit tak můžete zlevněné tituly mnoha autorů, třeba klasické více jako deset let staré knihy o práci Sudka, dokonce na poli portrétů nebo reklamy. Knihy byly zlevněny o 70-50 procent. Takže z důvodních mnoha stovek až tisíců jsem se dostal na 150 korun. To jsou ceny přijatelné pro porušením mého slibu.Jak nakupovat levné fotografické knihy, právě teď v koronakrizi

Jak nakupovat levné fotografické knihy, právě teď v koronakrizi

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.